Pages

nuffnang x

Thursday, December 15, 2011

perth day-2

day 2 adlh conference day..sesapa yg terlepas blh baca entry ni 
satu hari adlh hujan..hujan rahmat la tu..satu hari..daripada pagi smplh petang..takpe sejuk skit..bukan sikit la tp sejuk dia cm dkt cameron highland..luar tu lagi sejuk dr dlm bilik conference..time lunch mentekedarah nasi dan salad jek..daun salad without dressing..rasa mmg kejung..nasi dkt mercure adlh super duper mentah..haih..chef depa tak reti masak nasi kot..kak ramah dh tak blh blah..dia suruh tunjukkan kedai mesopotamia kebab smlm..katanya dh menggigil ni sbb tak mkn nasi..
on the way ke kedai kebab singgah jap kat farmasi area hay st..beli panadol, deep heat dan ubat-ubatan..belah petang masa utk present..abis sesi petang keje pon habis..dan masa utk berjalan..sila pasang kuda2 sebab lepas ni non-stop jln smp penat..


tgh hari tu apak kimi jd chef..mlm pon ada org tlg masakan..waaa...sejuk hati tengok..tqvm..i lap you lah laling..uweekkkk

time hujan telur goreng pon sodap..kat sni hari2 mentekedarah tuna dan salmon smp naik muak dh tau

kimi dh ready nk tunggu mama blk kat bawah..yeaaa

swan  river adlh amat cantik..sambil pandang muka apak kimi 
" ni river ke dh jadi sea..?bau dia sama cm laut"
"ma..jgn main2 tau.."
"nape?.." suspen jek tau
"org kata kat sni blh jumpa shark tau.."
"mana.."
"tuuuu...."
"ces.."

kan..macam lautkan

on the way blk dr conference..ha sempat lagi tau ambik gamba walaupun hujan renyai2..time present hari tu background ada bunyi guruh

adelaide st..yeaaa..dh nk smp bilik..kat sni hari2 jln kaki..slim la kejap..choppp..awat muka aku tembam ni..sudah gumok ka???

pokok dia agak unik..toy kata kalau main paintball ni bagus..blh nyorok belakang pokok..haaa iyolah tu..

2 comments:

umiyumi said...

best tuu hujan.. br la sejuk sikit :)

atoyis said...

best..mmg dinantikan sbb hari sblm tu rasa cm kena panggang jek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails